Systeemuitleg

PCO technologie

De risico’s op een mogelijke corona besmetting heeft een enorme invloed op ons huidige leven. We zoeken naar een oplossing voor blootstellingen aan allergenen, schimmels, virussen en gevaarlijke bacterieën in de lucht maar ook op oppervlaktes. De systemen van onze leverancier met PCO-technologie verminderen deze risico’s enorm. Dit klinkt bijna te mooi om waar te zijn, daarom lichten we deze toe in onderstaande video.

De UVC lamp zit met 405 nm boven het UV-lichtspectrum. Hierdoor is de UVC lamp breed inzetbaar: gezondheidszorg, onderwijs, winkels, kantoren, sportscholen, luchthavens en nog veel meer.

De UVC-lamp is een bewezen oplossing die 99,99% van de schadelijke virussen en bacteriën doodt. De UVC lamp doodt niet alleen MRSA en C.diff, maar ook ESKAPE-pathogenen (Enterococcus Faecalis, Klebsiella Pneumonae, Acinetobacter Baumannii, Pseudomonas Aeruginosa, Enterobacter Spoecies), Aspergillus Niger, E. Coli, Salmonella Enteritidis, CoV-2 en CoV-19.

 

De UVC lamp is eenvoudig te installeren en heeft maar liefst 25.000 branduren. Hierdoor beschermt de UVC lamp je 24 uur per dag, 7 dagen per week,  365 dagen per jaar tegen alle schadelijke virussen en bacteriën.

nl_NLDutch