RV zuivertegel

Maakt COVID-19 onschadelijk
Dankzij onze innovatieve technologie verwijderen we onaangename geuren, gevaarlijke virussen (corona), bacteriën, schimmels en allergenen op natuurlijke wijze in de lucht en op oppervlakten. O.a. listeria, MRSA en andere ziekteverwekkers worden geneutraliseerd in de eerste 24 uur na het inschakelen van de RV zuivertegel. Wetenschappelijk bewezen dat in enkele minuten de Covid-19 onschadelijk wordt gemaakt.

Installatie:
Het installeren is verbazingwekkend eenvoudig: Verwijder een bestaande tegel, plaats de RV zuivertegel erin, sluit het apparaat aan bovenop het metalen rooster. De installatie is nu voltooid. De RV zuivertegel werkt zonder filter en heeft alleen om de 2 jaar een kleine ingreep nodig (vervanging van de RCI-cel).

Technische specificaties:
• Creëert dezelfde oxidatie en ionisatie als natuurlijk zonlicht, met behulp van UVC-licht als een bron van energie voor ons natuurlijke katalytische conversieproces.
• Lamp schijnt op de matrix voorzien van specifieke zeldzame edelmetalen. Deze ioniserende eigenschappen zorgen ervoor dat vriendelijke oxidanten de lucht in worden geworpen om de lucht en oppervlakten in de gehele ruimte te ontsmetten. Het meest werkzame deel is het waterstofperoxide.

Luchtzuivering geschikt voor o.a.
Kantoor, winkelcentra, conferentie zalen, ziekenhuizen, restaurants, sportscholen, hotels. Scholen, fysio- en tandartspraktijken.

Kenmerken

Specificaties XL
Stroom:
 230V, 60W

Afmetingen: 60 cm x 60 cm x 12 cm

Gewicht: 4,5 kilo

Bereik: 80m2

Prijs op aanvraag

Specificaties XXL
Stroom:
 230V, 60W

Afmetingen: 60 cm x 60 cm x 12 cm

Gewicht: 4,5 kilo

Bereik: 185m2

Prijs op aanvraag

 

Coronavirus voorkomen
nl_NLDutch