RV auto

Maakt COVID-19 onschadelijk

Op zoek naar een compact, mobiel, gebruiksvriendelijk, maar ook krachtig genoeg apparaat om dagelijks schone lucht in te ademen? De RV auto is precies wat je nodig hebt! Met de originele ActivePure-technologie is dit kleine apparaat in staat tot dingen die veel andere compacte luchtreinigers niet kunnen. Activeer het wanneer u denkt dat de omgeving moet worden gezuiverd, zodat u gemakkelijker kunt ademen. De RV auto verwijdert geurtjes, rook en stuifmeeldeeltjes in de lucht, dus gebruik hem gerust in uw kantoor, appartement, auto, hotelkamer of een andere kleine zone.

Persoonlijke gezondheid:
In de moderne wereld moet bijna iedereen dagelijks pendelen, om nog maar te zwijgen van vakantie of zakenreizen. RV auto is handig in situaties als deze, omdat het echt ideaal is voor het genereren van schone en frisse lucht in uw auto, camper of camper. Dit apparaat blinkt uit als het gaat om luchtzuiverende doelstellingen, omdat het niet alleen UVC-verlichting met hoge intensiteit van apparaten van volledige grootte gebruikt, maar ook gebruikmaakt van de revolutionaire ActivePure-technologie, die het unieke label “Space Certified” draagt. De RV auto is niet groter dan je gemiddelde moderne smartphone, waardoor je hem niet moeilijk mee kunt nemen. Als u waar dan ook wilt genieten van frisse lucht zonder verontreinigingen en allergenen, is dit de beste keuze!

Voordelen van de RV auto:
Een gezondere omgeving is gelijk aan een gezonder lichaam. Dit apparaat vermindert onmiddellijk het niveau van luchtverontreiniging door allergenen en zware deeltjes te verwijderen. Frisse lucht betekent geen onaangename geurtjes. Zelfs in vervallen omgevingen. Vuil en stofdeeltjes in de lucht kunnen uw luchtwegen beschadigen, maar de RV auto staat dit niet toe.

Een luchtreiniger in uw zak.
De RV auto is een product dat onze nieuwste technologieën en ontwerpen combineert om ervoor te zorgen dat u gemakkelijker, schoner en gezonder ademt. Deze prachtige unit maakt uw omgeving beter en veiliger. Superoxide-ionen en hydroperoxiden geproduceerd door ActivePure Technology duwen alle vervuilende stoffen uit uw comfortzone. Zelfs de kleinste deeltjes passeren de door RV auto gemaakte EcoShield niet, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over allergenen en destructieve verontreinigingen in de lucht. De RV auto is gewapend met één UVC-lamp met hoge intensiteit om de oxidatie- en ionisatieprocessen van de natuur na te bootsen. Gemakkelijk in gebruik, gemakkelijk aan te passen. Gevoelige instellingen voor maximale flexibiliteit.

Meerdere opties voor maatwerkaanpassing van de RV auto voor elke denkbare situatie: in een kleine auto, grote vrachtwagen, hotel of camper.

Verwijdert rook, stinkende geuren en ook vervuilende stoffen op oppervlakken, zodat u kunt genieten van uw verblijf zonder zorgen over het milieu.

Kenmerken

Specificaties RV auto
Naaldpuntionisatie, ActivePure en RV-cell technologie

Stroom:
 12V, 10W

Afmetingen: 10,16 cm x 3,7 cm x 15,26 cm (zonder basis)

Gewicht: 0,2 kilo

Bereik: 15m2

Prijs: Prijs op aanvraag.

Toepassingen: auto’s, 18-wielers, tractorcabines, hotelkamers, kantoorcabines

 

Vernietig coronavirus
nl_NLDutch