Onderzoeken

Graag voorzien wij u van alle informatie om u zo goed mogelijke en keuze te kunnen laten maken. Hieronder treft u de verschillende onderzoeksresultaten aan van de onderzoeken die in de afgelopen jaren zijn uitgevoerd:

Longarts J. Westbroek

Voormalig teamarts van topschaatsers Rintje Ritsma en Sven Kramer.

De heer J. Westbroek van Ziekenhuis Tjongerschans werkt al met dit systeem. Lees hier zijn ervaring.

Coronavirus longarts

UV-C straling in ruimten

Sinds de jaren 50 wordt UV-C straling gebruikt in ruimten om ziektekiemen op oppervlakte en in de lucht te inactiveren. In gebouwen kan UV-C straling worden toegepast op verschillende wijze: (i) UV-C armaturen in de ruimte, (ii) mobiele UV-C units die de gehele ruimte aanstralen (zonder aanwezigheid van personen) en (iii) in luchtbehandelingssystemen en lokale luchtreinigers. Dit artikel zal haar focus hebben op gerichte UV-C straling ruimten waarbij personen aanwezig zijn. Het inactiveert virussen die gedepositioneerd zijn op oppervlakten als virussen die zweven in de lucht en door de UV-C aangestraald worden terecht komen.

Publicatie: 1 oktober
Door: Dr.ir. Francesco Franchimon 

 

RV onderzoek vishandel

Er wordt een test ingezet waarbij aangetoond wordt dat het behandelen van de lucht m.b.v. de RV stand-alone ervoor zorgt dat de producten minder snel aangetast worden door bacteriën.

 

“Op basis van de onderzoeken is een waarneembaar verschil tussen de visfilets die zijn opgeslagen in de koelcel met luchtbehandeling en de visfilets die zijn opgeslagen in een koelcel zonder de luchtbehandeling. Zowel microbiologisch als smaak technisch zijn de filets uit Koelcel A, met luchtbehandeling, beter dan de filets uit de andere koelcellen.”

Labratorium test Norovirus

Dokter Lela Riley van het Idexx Bio research centre heet een onderzoek gedaan naar de  vermindering van het Norovirus naar het gebruik van onze technologie. 

Labratorium test Influenza

Extra testen zijn gedaan voor de bestrijding van de Avian influenza A. 

Labratorium test

Onze technologie is onderzocht door de Kansas State Universiteit. De onderzoeksresultaten zijn hier weergegeven.

nl_NLDutch